ALLDRO WEBSHOP

Aldro s webshop. Kies uit de verschillende categorien; cbd olie, aanbiedingen, sportvoeding, cadeau artikelen, huidverzorging, snoep of anders

U kunt  hier in onderstaande webwinkel uw bestellingen doen van de menu's van onze lokale restaurants en van lekkerste producten van lokale leveranciers die niet meer aan de horeca kunnen leveren en wij hiermee toch een podium willen bieden.

Ga je BBQ"n wat dacht je van heerlijk gegaarde spareribs a 2kg per verpakking? Na bestelling elke donderdagmiddag af te helen in onze winkel. Of geen zin in koken dit weekend? Bestel een maaltijd bij onze lokale restaurants en kom deze zaterdags vanaf 15.00 halen in onze winkel.

Alldro webwinkel onderdeel van Drogisterij Alldro te Tynaarlo

klik op de banner en maak uw keuze en plaats deze in het winkelmandje. Meerdere menu's zijn natuurlijk mogelijk.

Steun onze lokale restaurants en leveranciers die niet meer aan de horeca kunnen leveren

Reserveer uw gerecht. U kunt kiezen uit 4 menu's. De opbrengst gaat naar de betreffende restaurants

Alldro's groente en fruit box

Bestel onze wekelijkse samengestelde aardappel groente fruit versbox. Maar u kunt ook uw eigen groente en fruit week pakket samenstellen en ontvang de Alldros versbox de volgende dag in de winkel of in overleg en voor de inwoners van Tynaarlo en Zeegse kunnen wij deze bezorgen op uw huisadres. Sommige producten hebben een dagprijs en schommelen nog al erg vandaar dat wij deze niet kunnen melden. Het spreekt voor zich dat wij deze zo scherp mogelijk willen inkopen voor u!


 


 


 


 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info