Vers fruit op het werk of elke week een mooi bloemstuk op de balie?  Gratis bezorging voor bedrijven regio Tynaarlo. Vul onderstaand formulier in en wij informeren u graag!

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Vanuit die gedachte is Alldro gestart met het bezorgen van Fruitboxen op het werk. Wat kan een Fruitbox jouw organisatie opleveren? 

Fruit is gezond 

Het is een laagdrempelige manier om gezondheid van medewerkers te bevorderen en het vitaliteitsbeleid van de organisatie te ondersteunen.

Fruit stimuleert gezond gedrag 

Mede door de presentatie en de luchtige manier van informeren, dragen onze displays en fruitkaartjes bij aan bewustwording over een gezonde levensstijl.

Fruit is fiscaal aantrekkelijk 

Fruit op het werk valt onder de nihilwaardering en heeft geen invloed op de 1,2 procent vrije ruimte.

Fruit gaat ziekteverzuim tegen 

Voldoende inname van vitaminen verhoogt de weerstand en voorkomt dat mensen uitvallen.

Fruit is sympathiek 

Het beschikbaar stellen van fruit op het werk geeft een signaal van persoonlijke aandacht, betrokkenheid en goed werkgeverschap.

Fruit is altijd vers 

Al het fruit op de werkplek van de Alldro is gegarandeerd vers. Is er een stuk fruit niet naar wens? Dan treedt onze versheidsgarantie in werking en ontvang je kosteloos extra fruit bij de volgende levering. Veel producten komen rechtstreeks van de teler. Verser kan niet!

Hoe werkt fruit op het werk? 

Iedere dag vers fruit op het werk zonder dat je er als werkgever omkijken naar hebt? De Alldro regelt het voor je. Met onze gezonde service ontzorgen we u als werkgever en maken we medewerkers blij met de lekkerste, gezonde snacks.

Optimale vrijheid 

Je zit bij ons nooit ergens aan vast. Er is slechts een opzegtermijn van een week. Waarom? Wij geloven in onze kwaliteit en vinden dat je als klant vrij moet zijn om te gaan en staan waar je wilt. Aan ons de taak om steeds onze klanten niet alleen tevreden te houden, maar om hun verwachtingen te overtreffen!

Genieten! 

Wie kan het verse fruit weerstaan? Wachten is niet nodig, het genieten kan snel beginnen. Dat geldt ook voor de werkgever, die nergens omkijken naar heeft, maar wel ziet dat zijn medewerkers goed en gezond bezig zijn. Kortom, iedereen plukt de vruchten van vers fruit, elke dag opnieuw.

Elke week een mooi vers bloemstuk op uw balie? vanaf 9,99 per week zonder abonnementskosten! Vul onderstaand formulier in en wij informeren u graag!

Gratis levering regioTynaarlo 

Geïnteresseerd? Vraag een offerte op!

 
Opbellen
E-mail