Welkom op onze website! @Monique

Nieuw in ons assortiment; biologische tapas en spreads. Je proeft het verschil!

 

Alldro nieuws


Terug naar overzicht

06-08-2019

Biologisch vlees en kip

Biologisch vlees en kip waarbij de verpakkingen ook nog eens meestal plastic vrij zijn kopen wij voortaan in bij UDEA
Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie geschraagd door integere keuzes. Dit zal leiden tot groei van biologische landbouw en consumptie, waarbij een gezonde en duurzame voedselketen ontstaat. Wij zien hun dan ook als perfecte inkooppartner.
Verantwoording nemen voor een gezonde en duurzame voedselketen die transparant is en verbonden met de oorsprong van voeding en een plastic vrije wereld. Daar sluiten wij ons natuurlijk graag bij aan! U toch ook?
Het assortiment is zeer uitgebreid van vlees, gevogelte en vis en is natuurlijk ook te bestellen in onze winkel!Terug naar overzicht Alles voor je gezondheid onder één dak

Drogisterij Alldro biedt je keuze uit ruim 67.000 drogisterij-, reform-levensmiddelen en biologische producten. In onze winkel en op onze website vindt je nagenoeg alle producten op het gebied van voeding (vers maar ook bijvoorbeeld voedingssupplementen),  (lichaams)verzorging, (natuur)geneesmiddelen, zwangerschap en baby, gezondheid en meer! Ook vind je bij ons veel biologische en glutenvrije producten. En wij zijn meer dan een drogisterij alleen! 

Drogisterij Alldro is een drogisterij / gezondheids- reform levensmiddelen winkel waar u terecht kunt voor persoonlijk advies en kwalitatieve eerlijke en natuurlijke producten! 

Alles voor uw gezondheid om vitaal oud te worden! 

klik op de verschillende banners voor meer informatie en alle producten die wij bieden.

GEZONDHEID

VOEDING

VERZORGING

HUISHOUDEN


SPORT EN BEWEGEN

ZWANGERSCHAP & BABYDIERBENODIGDHEDENNu ook afhaalpunt VA FOODS

Verse aardappelen, groente, fruit, biologische vlees, gevogelte, vis en biologische voeding.

Naast ons zeer uitgebreide aanbod van gezondheid, voeding, verzorging, zwangerschap &baby en reform levensmiddelen artikelen, kunt u ook bij ons terecht voor:

Streekproducten / lokaal / duurzaam uit Drenthe;

Drogisterij Alldro, @Monique 

Wij heten u van harte welkom in onze winkel of de websites. 

Ontvang ook 10% korting op uw www.bewustwinkelen.nl aankoop

NATUURLIJK KUNT U VLAK VOOR ONZE DEUR GRATIS PARKEREN!

Alldro Drogisterij meer dan een drogist alleen!

1439457

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info