Vlees van de Zeegster Hoeve.

Drogisterij Alldro is een samenwerking aangegaan met De Zeegster Hoeve. Dit bedrijf is gevestigd in Zeegse en is een zoog-en vleeskoeienbedrijf. De rundvleesproducten in onze winkel worden dus uitsluitend geleverd uit onze streek en zijn net als onze groente en fruit zeer lokaal!

De Belgische Blauwe koe. 10 jaar geleden is de Zeegster Hoeve gestart met het kruizen van hun melkkoeien met dit mooie vleesras. Dit van oorsprong Belgische vleesras is bijzonder vriendelijk en nieuwsgierig. Toen ze een aantal jaren verder waren, zijn ze de pinken weer gaan insemineren met stieren van het Belgische Blauwe ras en hebben ze de kalveren bij de koeien laten lopen. En al gauw ontstond er een hele kudde met deze dieren. Van kalf tot koe of stier alles loopt bij elkaar in de wei. De dieren grazen vaak op de gronden van Staatsbosbeheer nabij het Zeegserloopje of in de weilanden rondom de boerderij. Het vlees van deze dieren is bijzonder mals en van hoge kwaliteit. Vele chef koks van restaurants gebruiken dit kwaliteitsvlees dan ook voor hun menukaart. 

Vanaf nu is dit ook mogelijk in uw eigen keuken, 

Ruim Assortiment in de winkel:
 
Haas-, kogel-, Hollandse biefstuk
Tartaar
Duitse biefstuk
Lende-, bief-, braad-, sucade-,rib-, stooflappen
Rollade
Hamburgers
Saucijsjes 
Verse worst
Gehaktsteak
Poulet
Satévlees
Roerbakreepjes
Ossestaart
Schenkel
Lever
Osseworst
Droge worst
Pepersteak
Grillsteak
Gehakt

Alle producten kunt u naast onze aardappelen groente en fruit box ook bestellen. Klik hier voor de uitgebreide bestellijst van het  (h)eerlijke vlees uit Zeegse

Meer informatie over de Zeegster Hoeve kunt u vinden op; de zeegster Hoeve

 

Drogisterij Alldro; meer dan een drogist alleen!