Aardappelen, groenten, fruit en biologisch vlees.

Drogisterij Alldro Tynaarlo, ook voor aardappelen, groenten en fruit, biologisch vlees en bijzondere kazen 

Wij zijn natuurlijk meer dan een drogisterij alleen, verteld Monique Edens, eigenaresse van de Drogisterij Alldro in Tynaarlo. Sinds een aantal jaren verkopen wij bijvoorbeeld ook biologische voeding in samenwerking met boerderijwinkel Smilande  Op deze manier leveren wij milieubewuste groente en fruit rechtstreeks van de lokale telers. Verser kan dus niet. Verse producten en ook nog tegen zeer concurrerende prijzen en dat in het eigen dorp; lekker makkelijk dus voor de inwoners van Tynaarlo. 

Naast onze lokale producten kopen wij ook in bij UDEA via Jansma uit Haule. Ons vlees bijvoorbeeld! Natuurlijk biologisch. Verpakkingen zijn ook nog eens meestal plastic vrij! 

Ook kunnen wij (op bestelling) biologische groente en/of fruit leveren ( meer info? Haal een folder in de winkel!)

Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. 

Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie geschraagd door integere keuzes. Dit zal leiden tot groei van biologische landbouw en consumptie, waarbij een gezonde en duurzame voedselketen ontstaat. Wij zien hun dan ook als perfecte inkooppartner.


Verantwoording nemen voor een gezonde en duurzame voedselketen die transparant is en verbonden met de oorsprong van voeding en een plastic vrije wereld.


 
Opbellen
E-mail