Nog meer Service en gemak bij u in t dorp!

Stomerijservice

Stomerij;

Uw kleding weer lekker lentefris? Breng uw kleding dan naar ons servicepunt. Dat pakt altijd goed uit!

Of het nu gaat om kolberts, pantalons, kostuums, vesten, rokken, blouses, regenjassen, mantels, japonnen, windjacks, skikleding, trouwkleding, gordijnen, karpetten, tapijten, vloerkleden, stoelhoezen, dekbedden, grandfoulards of tuinkussens, Onze samenwerkende stomerij reinigt het allemaal! Wij zijn hiertoe een samenwerking aan gegaan met Stomerij Hendorette  uit Groningen. Deze verzorgt al meer dan 40 jaar de reiniging van alle soorten kleding en textiel voor consument en bedrijven.

Zij reinigen in eigen bedrijf en stellen hoge eisen aan de reiniging-afwerking en het milieu!  Daarom hebben zij ervoor gekozen om te reinigen met het milieuvriendelijke reinigingsvloeistof (KWL). Deze vloeistof voldoet aan de nieuwste milieu-eisen en is chloorvrij! Chloorvrij reinigen heeft als voordeel dat de reiniging milder is, de meest tere weefsels gereinigd kunnen worden en de 'stomerij-lucht' verleden tijd is.

Stomerij  Hendorette komt op woensdag rond 12.00 uur langs voor het halen en brengen van uw stomerij artikelen. Meer informatie vind u op; http://www.stomerij-hendorette.nl


 

Drogisterij Alldro, meer dan een drogisterij alleen!

 

 
Opbellen
E-mail